Bliv medlem af KA Venner - gratis i 2017

Årets generalforsamling finder sted 15. marts 2017 kl. 19 i Kunsthal Aarhus.

Tag gerne nye venner med, som på dagen kan tegne medlemskab og få indflydelse på foreningen. Husk gratis medlemskab i 2017.

Foruden dagsorden ifølge vedtægter bliver årets kunstværk udloddet til et medlem af foreningen.

Dagsorden fra kl. 19:
1.
a. Valg af dirigent
b. Bestyrelsens beretning om KA Venners virksomhed i det forløbne regnskabsår
c. Fremlæggelse af det reviderede regnskab
d. Fremlæggelse af budget for det kommende år til orientering
e. Valg af medlemmer til bestyrelsen – 3 medlemmer og 1 suppleant er på valg (2 medlemmer ønsker genvalg).
f. Valg af revisor
g. Behandling af eventuelle forslag fra bestyrelsen eller medlemmerne
h. Eventuelt
 
Eventuelle forslag fra medlemmer skal være sendt til formand Anne Line Bugge på mail annelinegbugge@gmail.com senest 8. marts.

Foreningen serverer en kop kaffe.

Vi glæder os til at se jer.

 

Om KA Venner

Bliv ambassadør for Kunsthal Aarhus - og kom helt tæt på samtidskunsten!

Et medlemskab i KA Venner er mere end bare rabatter; du bliver ambassadør for et historisk udstillingssted i Aarhus, der i snart 100 år har udstillet, formidlet og diskuteret samtidskunst. Medlemskab er gratis i 2017.

Medlemsfordele
Som  ambassadør for Kunsthal Aarhus får du mulighed for gå i dialog med andre kunstinteresserede såvel som gæstende kunstnere og ansatte i huset. Du bliver også inviteret til særlige arrangementer kun for medlemmer.

Rabatter
- 20% rabat på kaffesortiment og sandwiches i caféen (gælder for medlemskortholder)
- 50% rabat på entré til andre kunsthaller, som er medlem af FKD (Foreningen af kunsthaller i Danmark - se www.kunsthaller.dk

Indflydelse
Som medlem får du indflydelse i en forening, der brænder for samtidskunsten. Du får mulighed for at indgå i en løbende dialog med kunsthallen, og du får stemmeberettigelse ved den årlige generalforsamling. Hvert år udloddes et kunstværk blandt medlemmerne.

Nyheder
Som medlem af KA Venner bliver du opdateret om, hvad der foregår i huset. Samtidig sender vi løbende informationer og invitationer pr. email, når der foregår særlige ting i huset, herunder også de særlige arrangementer for KA Venner.
Se foreningens Facebook-side.

Sådan bliver du medlem
- send en mail til members@kunsthal.dk og hent efterfølgende dit medlemskort i caféen. Du kan også tilmelde dig direkte i caféen
- tilmeld dig Kunsthal Aarhus' nyhedsmail og like KA Venner på Facebook

 

Arrangementer i 2016
Hvert arrangement består af et kort oplæg, gerne med de aktuelle kunstnere, en præsentation fra Kunsthal Aarhus samt evt. et kort oplæg af én af Kunsthal Aarhus’ lokale, institutionelle samarbejdspartnere.

1) Marts: Generalforsamling i foreningen, herunder udlodning af et kunstværk. Intro til Kunsthal Aarhus ved kunstfaglig leder Jacob Fabricius og administrerende leder Iben Hofstede. Kort intro ved kunstnerne bag udstillingsprojektet MACA – Mastering the Art of Contemporary Art (New York).

2) Juni: Introduktion til udstillingen Something to Generate From ved Madrassa Collective og Jacob Fabricius. Udstillingen er et Open Call-samarbejde med Center for Kultur og Udvikling.

3) August: Introduktion ved WRO Art Center (Polen). Præsentation ved Jacob Fabricius og Ricarda Bross, ansvarlig for Kunsthal Aarhus' Public Programme.

4) November: Hasselblad Foundation ­- guided tur i udstillingen, som vises i Galleri Image, på ARoS og i Kunsthal Aarhus.